EFTERLYSNING: Gröna hjältar med smarta lösningar!

JohannaAnslagstavla

ClimateLaunchpad är världens största tävling för gröna affärsidéer och finns nu 35 länder världen över. Programmet kommer från Climate-KIC som är ett EU initiativ som arbetar för klimat-innovationer. Vi tror stenhårt på att stora förändringar kräver stora idéer, som kan nå stora nummer av människor. Därför hjälper vi entreprenörer att tänka, agera och växa sig stora. De håller nyckeln till en hållbar samhällsutveckling mot klimatförändringar.

För att kunna växa sig till stora ledande företag behöver start ups träning och rådgivning, resurser, finansiering, internationell exponering och ett gediget nätverk. ClimateLaunchpad ger dem detta. Vad som gör ClimateLaunchpad unikt för start ups är just tillgång till ett så stort och brett internationellt clean tech nätverk och arena, nu med 35 länder som samarbetar för global påverkan och tillväxt.

Vinnarna från den Svenska Nationella finalen går sedan vidare till Grande Finale i Limassol, Cypern. Här de får tävla mot start ups från samtliga 35 länder för att vinna både pengar och tillgång till Climate-KICs Accelerator program.

Har du en grön affärsidé? Skicka in din ansökan redan idag: http://climatelaunchpad.org/application-form/

Datum att blockera i almanackan:
Deadline för ansökan: 11 juni
Boot camp: 29-30 juni, Göteborg med Chalmers Venture som värd
Svensk Nationell Final: 5 september, Lund med VentureLab som värd
Grand Finale: 17-18 oktober, Limassol Cypern

Sweden

Kontakt
Sara Schützer
sara@climatelaunchpad.org
+46722282645

Facebook
www.facebook.com/climatelaunchpad

Twitter
@ClimateLaunch

Youtube