Innovation by Collaboartion 2019

JohannaAnslagstavla, Tidigare aktiviteter

IBYC2019

Nästan 150 personer samlades den 24-25 september för att fira 10-års jubileumet för SNITTS årskonferens Innovation by Collaboration. Årets konferens bjöd på ett extra oförglömligt innehåll och spännande talare, allt under temat: Så skapar vi nytta från kunskap.

Jubileet firades på idylliska Vår Gård i Saltsjöbaden utanför Stockholm. I en ljuvlig skärgårdsmiljö, träffades nationella kollegor från innovationssystemet och utbytte erfarenheter, fyllde på med ny kunskap, verktyg och inspiration inför hösten.

Konferensen hade en stark inriktning på Sociala Innovationer och allt från konkreta exempel till hur man kan jobba i frågan till diskussioner kring vad som skapar verklig nytta rymdes i programmet. I samarbete med Högskolan Borås samt Mötesplats Social Innovation startades även en ny SIG inom området.

Vi vill rikta ett stort tack till alla talare och deltagare som med sitt engagemang och sin delaktighet tillsammans gjorde konferensen så bra! Återigen ser vi att många av er återkommer varje år, vilket känns jättekul, och tillsammans skapar vi innovationssystemets bästa nätverksevent!

Under konferensens middag mottog Åsa Allard, Örebro universitet, årets Diamantpris för att ha varit drivande i skapandet av en framgångsrik innovationsmiljö för Sociala innovationer.sina bidrag till att föra svensk tech/knowledge exchange framåt. Stort grattis Åsa!

Se filmen från innovation by Collaboration 2019:

​Konferensen Innovation by Collaboration har arrangerats varje år sedan 2009 på aktuella teman som skapar värde och meningsfulla möten för medlemmar, samarbetspartners och intressenter. På konferensen deltar representanter från hela det nationella innovationssystemet och under förra årets konferens deltog personer från akademi, näringsliv, forskningsinstitut och offentlig sektor.