LTU Business AB söker Managementkonsult

JohannaAnslagstavla

Läs mer om tjänsten här: https://www.ltu.se/org/LTU-Holding/LTU-Business/Lediga-Jobb/Vi-rekryterar-en-Managementkonsult-1.142507

Ort: Skellefteå alt. Luleå

Arbetsbeskrivning

I rollen som Managementkonsult arbetar du tillsammans med våra partners och kunder för att driva förändring, möta utmaningar och optimera deras innovationsförmåga. Du kommer att genomföra marknadsanalyser, leda affärsmodellering och andra innovationsrådgivande insatser. Detta gör du i team tillsammans med dina kollegor där ni stimulerar varandra till stordåd.

Du utgår från vårt kontor på Luleå Science Park eller Skellefteå Campus och kommer att arbeta med uppdrag från både Luleå tekniska universitet (LTU), Europeiska kommissionen samt våra affärspartners och industrikunder i hela Europa. Våra uppdrag innebär därför en mix av resor inom närområdet, samt till spännande platser i hela Europa. Därför är en god vana av att affärsmässigt kommunicera, presentera och leda workshops på engelska en merit.

Precis som vi sätter människan i centrum när vi arbetar med våra kunder sätter vi våra medarbetare i centrum. Från din första dag på LTU Business blir du engagerad i vår egen utveckling och kan påverka såväl företagets framtid som din egen arbetssituation.