Utvald bild IBYC_2

Varmt välkommen till höstens viktigaste mötesplats för innovationssystemet!

Innovation by Collaboration är konferensen som samlar representanter från hela det akademinära innovationssystemet för att lära, inspireras och nätverka med nationella och internationella kollegor.

På grund av rådande läge i världen kan vi inte ses fysiskt detta år. Men årets konferens kommer inte att ställas in, utan vi ställer om, och arrangerar Innovation by Collaboration digitalt under en dag, den 22 september 08:30-15:15.

Under temat Hållbart nyttiggörande får vi ta del av spännande key notes, fantastiska exempel från innovationsvärlden och framför allt diskutera och nätverka i nya former med konferensens deltagare.

Ta del av exempel på hur vårt nationella system bidrar till en mer hållbar värld och vilken skillnad ett starkt innovationssystem kan göra i den kris vi befinner oss i. Vilka värdefulla erfarenheter och insikter kan vi dela med varandra? Inspireras och få en inblick i vad som sker inom hållbart nyttiggörande, både nationellt och i andra delar av världen.

Innovation by Collaboration, SNITTS årskonferens, har arrangerats varje år sedan 2009 på aktuella teman som skapar värde och meningsfulla möten för alla som verkar i det akademinära innovationssystemet.

Hoppas att vi ses i september, varmt välkommen!

Anmäl dig nu!

Anmälan är stängd, för frågor maila johanna@snitts.se

Till anmälan