DSC01583

Innovation by Collaboration

”Innovation by Collaboration”, IbyC, är SNITTS årskonferens som hålls med syfte att skapa, utöka och effektivisera korskopplingar mellan organisationer som arbetar med kunskapsutbyte och nyttiggörande av forskning.

Under konferensen finns möjlighet att träffa kollegor, internationella experter och beslutsfattare. Mellan seminarier, workshops och ledande talare finns det gott om utrymme för utbyte av erfarenheter och kunskaper. Passa på att utveckla ditt nätverk!

Se mer information på Innovation by Collaborations hemsida >>

Innovation by Collaboration 2018

Tema: TBC
Var och när? 17-18 september 2018, 7A Odenplan i Stockholm

 

Mer information följer…

Syfte

Syftet med Innovation by Collaboration är att skapa, utöka och effektivisera korskopplingar mellan organisationer som arbetar med kunskapsutbyte och nyttiggörande av forskning

Målgrupp

Målgruppen är innovationsmöjliggörare personer från hela det nationella innovationssystemet; från näringslivet, universiteten, instituten och andra innovationsstödjande organisationer.

Diamantpriset

Diamantpriset är en årlig utmärkelse som delas ut under Innovation by Collaboration. Syftet är att uppmärksamma duktiga individer som arbetar stödjande för att föra technology transfer i Sverige framåt. 2017 års vinnare av Diamantpriset är Henric Rhedin från Göteborgs universitet.

Läs mer om Diamantpriset och se tidigare pristagare >>

För frågor och kontakt: johanna(at)snitts.se