Innovation by Collaboration

”Innovation by Collaboration”, IbyC, är SNITTS årskonferens som hålls med syfte att skapa, utöka och effektivisera korskopplingar mellan organisationer som arbetar med kunskapsutbyte och nyttiggörande av forskning.

Under konferensen finns möjlighet att träffa kollegor, internationella experter och beslutsfattare. Mellan seminarier, workshops och ledande talare finns det gott om utrymme för utbyte av erfarenheter och kunskaper. Passa på att utveckla ditt nätverk!

Se mer information och anmäl dig på Innovation by Collaborations hemsida >>

Innovation by Collaboration 2019

Tema: Så skapar vi nytta från kunskap
Var och när? 24-25 september 2019, Vår Gård Saltsjöbaden, Stockholm

Syfte

Syftet med Innovation by Collaboration är att skapa, utöka och effektivisera korskopplingar mellan organisationer som arbetar med kunskapsutbyte och nyttiggörande av forskning

Målgrupp

Målgruppen är innovationsmöjliggörare personer från hela det nationella innovationssystemet; från näringslivet, universiteten, instituten och andra innovationsstödjande organisationer.

Sponsormöjligheter

Är din organisation intresserad av att ställa ut på Innovation by Collaboration? Som samarbetspartner erbjuds du ett unikt tillfälle att nå ut till deltagare från hela det nationella innovationsstödssystemet. Ta gärna en titt på vårt sponsorerbjudande och hör av dig till thomas@snitts.se för vidare diskussion.

Diamantpriset

Diamantpriset är en årlig utmärkelse som delas ut under Innovation by Collaboration. Syftet är att uppmärksamma duktiga individer som arbetar stödjande för att föra technology transfer i Sverige framåt. 2018 års vinnare av Diamantpriset är Jessica Stark från StyrelseAkademien.

Läs mer om Diamantpriset och se tidigare pristagare >>

För frågor och kontakt: johanna(at)snitts.se