Hem
Om SNITTS
Bli medlem
Styrelsen
Viktiga arbetsgrupper
Våra samarbeten
Kontakta oss
Aktiviteter
Utbildning
Årskonferens: Innovation by Collaboration
SIG: Special Interest Group
Workshops, webinars och campfire
Studieresor
SNITTS kalender
För medlemmar
Bli RTTP-certifierad
SNITTS Medlemsportal
Hem
Om SNITTS
Bli medlem
Styrelsen
Viktiga arbetsgrupper
Våra samarbeten
Kontakta oss
Aktiviteter
Utbildning
Årskonferens: Innovation by Collaboration
SIG: Special Interest Group
Workshops, webinars och campfire
Studieresor
SNITTS kalender
För medlemmar
Bli RTTP-certifierad
SNITTS Medlemsportal
Val av mat till middagen under Grundutbildning 2025
För- & efternamn
Ev specialkost
Vad vill du äta till middag 8/9?
Sotad rygg av regnbåge med brynt smör, kaprisbär & sardeller. Serveras med potatisfondant & toppas med handskalade räkor
Belgoburgare (200g) med tillbehör & färska frites
Bookmakertoast på oxfilé med riven pepparrot, äggula, whiskysenap, syrad lök & färska frites
Vegetarisk färskost- & grönsaksfylld burrito serverad med bakad spetskål, curry- & chilisås samt salt maräng
1 kg musslor med pommes & majonnäs
Skicka