Följ med SNITTS till Tallinn och ASTPs årskonferens

Anmäl dig till vår öppna studieresa och få ut det allra bästa av ASTPs årskonferens! Vi toppar med egna aktiviteter som studiebesök dagarna innan konferensen. Resan är ett tillfälle att föra strategiska diskussioner med internationella aktörer, bygga vidare på era internationella nätverk, samt att stärka Sveriges position i det internationella innovationslandskapet.

ASTP, vår systerorganisation i Europa, är en ideell medlemsorganisation som engagerar sig i kunskapsöverföring mellan universitet och industri. Förutom kurser och konferensen arbetar de med att förespråka yrket på den internationella scenen och att möjliggöra uppbyggnaden av professionella nätverk. 

Mer information om resan och våra egna möten publiceras under tidig vår 2023. Men passa på att anmäla ditt intresse redan nu!

Sex argument till varför du ska följa med SNITTS på resan:

  1. Bygg ditt egna nätverk – skapa närmare kontakt med de nationella deltagare som också följer med. Konferensen ger även en ypperlig chans att bygga ditt personliga nätverk av internationella kollegor, det kommer att finnas massor av utrymme för nätverkande, både under pauser och sociala aktiviteter. Förra året deltog 400 + personer från över 30 länder.

  2. Delta på konferensen till medlemspris utan att vara medlem i ASTP.

  3. Egna aktiviteter för vår grupp. Vi träffas dagen innan konferensens aktiviteter startar för att ha möjlighet att träffa spännande aktörer inom vårt fält på plats i Tallinn. 

  4. Initiative sharing” 15 min till att berätta om spännande projekt för att hitta partners internationellt

  5. Möjlighet att, under konferensens dagar, boka in separata möten med talare och deltagare från konferensen.
    ASTP tillhandahåller en konferensapp som lanseras närmare konferensen. Denna möjliggör att kontakta andra deltagare och boka in möten i förväg. Utöver appen kommer det att finnas en "Face to Face meeting area" på konferensen. 

  6. Vår grupp har en egen utställarplats i mingelutrymmet, detta kan ni använda om ni vill dela med er av något om er organisation men även som vår knytpunkt och samlingsplats för att boka in möten.

Praktiska detaljer

När: 23-26 maj 2023
Konferensanläggning: TBC, Tallinn

Kostnad: Alla deltar till självkostnadspris och därför är kostnaden beroende av hur många som deltar på resan. Mer information om kostnad annonseras här när anmälan till resa öppnar.

Vad du behöver göra:
SNITTS administrerar din anmälan till konferensen och administrerar alla kringarrangemang.

Efter anmälan till vår gruppresa behöver du enbart boka hotell samt resa till Tallinn. 

Agenda

Mer information kommer.