Masterclass Negotiations

OKT 23-24 2024

Lunch till lunch

Zoom

UTBILDNING

2024-10-23

I denna Masterclass får du som deltagare en förståelse för de senaste metoderna inom förhandlingsteknik som allt oftare används av professionella förhandlare, medlare och chefer över hela världen.

Vi kommer att utforska några avancerade tekniker för att förhandla i svåra situationer. Dessutom kommer deltagarna få en bättre förstå för sin egen inneboende strategi när det kommer till förhandlingar, särskilt när insatserna är höga, om det råder oenighet eller där komplexa, dynamiska och motstridiga frågor måste lösas. Masterclassen kulminerar i en förhandlingsövning som involverar flera parter.

Detta ger deltagarna chansen att tillämpa det som de har lärt sig, i en stödjande men utmanande miljö. Vi kommer att avsluta med en öppen diskussion och identifiera de viktigaste inlärningspunkterna från dagen. 

Kursen är fristående men ingår i ett utbildningspaket med tre andra kurser; Context to Licensing in a University Environment, ASTPs Technology Licensing, samt Masterclass Agreement Language. Du väljer själv om du vill delta på samtliga eller enstaka tillfällen. Vill du behärska licensiering till fullo rekommenderar vi dock att delta vid samtliga kurser.