SNITTS workshops, webinars och campfire

SNITTS anordnar workshops, webinars och campfire kring aktuella teman och vid behov från våra medlemmar. Kommande aktiviteter annonseras i våra utskick och i vårt kalendarium

Vill du tipsa om ett spännande ämne eller har du behov av att lära dig mer om ett område, tipsa oss gärna genom att skicka ett mail till

Har du en frågeställning som du vill bolla med nationella kollegor? Läs mer om konceptet campfire nedan.

Mer om Campfire

Symboliken och varför lägerelden är för där samlades vi alltid förr och skapade trygghet. Här delar och lyssnar vi på nationella kollegors upplevelser, utmaningar och behov. Här bygger vi den kollektiva intelligensen och bottnar utmaningar och behov för att hitta orsak. Tillsammans blir vi starkare.

Campfire är en möjlighet för våra medlemmar att lyfta ett ämne som de vill diskutera med nationella kollegor. SNITTS arrangerar och bjuder in till träffen och medlemmen håller i samtalet.

Syftet är att vara en reflektionsarena där vi samlas i ett digitalt rum och stärker varandra nationellt. Det ska vara högt i tak och finnas möjlighet att få prata om det ogenomtänkta.

Vill du få input från dina nationella kollegor på en frågeställning eller utmaning? Vill du visa på spännande initiativ från egna organisationen? Eller kanske skapa kontakt med andra medlemmar i en fråga?