IBYC2023 till Halmstad!

Kom till Halmstad och delta på höstens viktigaste nätverksevent för innovationssystemet!


Under SNITTS årskonferens Innovation by Collaboration, IbyC, samlas representanter från hela det akademinära innovationssystemet för att lära, inspireras och nätverka med nationella och internationella kollegor.

Konferensen är en arena för att fånga upp lokala, nationella och internationella initiativ och goda exempel som bidrar till att stärka hela vår profession. För att möjliggöra en rörlig kunskapshöjning över hela landet och ett sätt att på djupet visa upp våra medlemmars hemmaarenor och dess specifika utvecklingsinitiativ beslutade SNITTS styrelse hösten 2022 att vår konferens ska vara ambulerande. 

”Att nästa årskonferens går av stapeln i Halmstad känns oerhört kul! Högskolan i Halmstad har ett starkt fokus på värdeskapande och samhällsutvecklande forskning och utbildning. Personligen ser jag särskilt fram emot att lära mig mer om HHs framgångsrika arbetsmetodiker gällande nyttiggörande av humaniora och samhällsvetenskap, ett område jag vet intresserar många av våra medlemmar”, säger Charlotte Emlind Vahul, Chalmers Ventures och styrelsens representant i konferenskommittén.

Skriv upp datumet (4-5/10) i kalendern redan nu, så ses vi i Halmstad i oktober!

Innovation by Collaboration, SNITTS årskonferens, har arrangerats varje år sedan 2009. Konferensen tar upp aktuella teman som skapar värde och meningsfulla möten för alla som verkar i det akademinära innovationssystemet.


Grattis till vår senaste svenska RTTP!